Boka NANGILIMA

NANGILIMA bokas med skeppare, som ansvarar för båten och säkerheten ombord. Vi hoppas förstås att ni vare sig ni är vana seglare eller nybörjare är sugna på att delta i seglingen, men det är inget måste. Att segla med skeppare innebär också att ni, förutom att ni kan slappna av helt och njuta av er semester, slipper betala den depositionsavgift på 3000€ som annars måste tas ut av försäkringsskäl.

En chartervecka inleds lördag kl 17.00 och avslutas följande lördag kl 10.00. Vi börjar med att bekanta oss med varandra och med båten och ni får packa upp och installera er i era hytter. Första natten ligger vi förmodligen kvar i hemmahamnen och ni väljer själva om ni vill laga middag ombord eller gå ut på restaurang. Nästa morgon är vi redo för avfärd, efter en genomgång av säkerheten ombord.

Boka hela båten

Ni kan boka NANGILIMA för ett privat sällskap. Ni disponerar alla fyra hytterna och har säkerheten och bekvämligheten av att ha en egen skeppare ombord. Efter överenskommelse och mot extra kostnad kan eventuellt service av en värd/ värdinna som lagar mat mm erbjudas.

Cabincharter

Vissa veckor erbjuds cabincharter, dvs man bokar en hytt eller en kojplats ombord och får segla i sällskap med andra som bokat plats ombord. Ibland erbjuds cabincharter med ett visst tema, t.ex. singelsegling, yoga, träning, vandring eller grekisk mat och kultur.

Bare-boat

På förfrågan kan NANGILIMA även hyras ut bare-boat, dvs utan skeppare. För detta behöver ni kunna visa på kompetens och erfarenhet för att framföra en segelbåt av den här storleken. Exempel på intyg någon ombord måste ha är kustskepparexamen, VHF-cert etc. Ni måste även erlägga depositionsavgiften på 3000€.

Bläddra i kalendern med pilen bredvid månadsnamnet. Du kan bara välja en sammanhängande period lördag em-lördag fm. Vill du boka flera veckor eller ha en annan period så är du välkommen att höra av dig med förfrågan på info@nangilimasailing.se.
Tabellen till höger visar vilka teman olika veckor har och hur många som har bokat in sig på respektive vecka. Veckorna med röd text är fullbokade och de med blå kursiv text är temaveckor som man kan klicka på för att se mer information om temat (man kan även klicka på de fullbokade röda temaveckorna med kursiv text).

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Fullbokad
·
 
- Delvis bokad

Förnamn*:

Efternamn*:

Adress*:

Adressrad 2:

Postnummer*:

Stad*:

E-postadress*:

Bokning av hela båten eller cabincharter*:

Antal personer*:

Telefon*:

Övrig information eller frågor:

captcha

 
V.NrTema/Bokad avBokade platser
21Yogavecka med Jessica Sivsdotter6
22Tränings vecka med Tess E. från Actic7 - Bara en plats kvar!
23Tränings vecka med Pernilla I. från Actic9
24Henrik B (Privat)8
25Yogavecka med Åsa från Umeå Yogaskola8
26Träningsvecka med Sara E. från Actic5
27Sol och bad6
28Illka (Privat)8
29
30Singelvecka2
31Andreas P (Privat)5
32Henrik J (Privat)8
33Tobias H (Privat)8
34Eventuellt singelvecka
35
36
37Segling Poros till Kalamata2
38Grekisk mat och kultur med Annika8
39Max P (Privat)8
40Max P (Privat)8
41Vandringsvecka4
42
43