Plötsligt händer det!

Kanske på Nangilima. Men oavsett om Det händer, så kommer vi få en oförglömlig vecka tillsammans.

Den här veckan är alla som är singlar eller ensamresande välkomna ombord. Har du en vän som du absolut vill ta med dig så är hen naturligtvis välkommen, men inte om ni är ett par – där går gränsen😆 Målsättningen är att fylla båten med hälften manliga och hälften kvinnliga resenärer. 

Allt fler reser på egen hand idag och vi förstår att det kan kännas svårt att ta klivet ut. Därför introducerar vi denna vecka. Vår erfarenhet är också att ju mer blandat sällskapet är, både med avseende på kön men också geografiska/sociala sammanhang, ju trevligare blir stämningen ombord.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi på morgonen går och handlar färskt frukostbröd och sätter på kaffet. Sedan äter vi en god frukost tillsammans på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. När vi kommit fram så går de som vill iväg och strosar i land bland de smala gränderna eller längs en strand om vi lagt oss i en naturhamn. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 2a september. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På efterföljande fredag eftermiddag är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett videomöte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.