Sommarens bästa vecka? Segla & Träna i Grekland!
 
Under den här veckan på Nangilima kommer vi att kombinera segling, sol och bad i turkost vatten med träningspass morgon och kväll. Du kan vara nybörjare eller ha mer träningserfarenhet – passen anpassas till olika nivåer. Det finns ett grundupplägg för veckan som innehåller styrka, puls och YogaMotion, men vår instruktör Tess Ellaway kommer även lyssna av gruppens önskemål och behov och anpassa veckans pass efter det. Du kommer att komma hem lite mer brunbränd, stark, rörlig, lugn och i ett med dig själv.
 
Tess har instruerat gruppträning i olika former i över 20 år och har en brinnande passion att förmedla sin kärlek för träning och hälsa till dem hon leder. Hon tror på helheten i hälsa, vikten av att hitta glädje i träningen och att hitta möjligheter att leva livet till fullo genom ett positivt sätt att tänka och ta sig an dagen.
 
Till vardags leder Tess pass i spinning, YogaMotion och Power på Actic Sandviken. Som bonus kommer även Stina Haglund, instruktör och även platschef på Actic Sandviken, med på resan.
 
Under veckan med Tess kommer ni att få ta del av både yoga, pilates, meditation samt styrka & puls. Det kommer finnas ett grundupplägg för veckan, men utefter gruppens önskemål och behov kommer Tess att sy ihop veckans pass utefter era inspel. Du kan vara nybörjare eller ha mer träningserfarenhet – passen anpassas till olika nivåer. Du kommer att komma hem lite mer brunbränd, stark, rörlig, lugn och i ett med dig själv.
 
Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen och kör ett pass på en strand i soluppgången. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.
 
Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.
 
Vi kliver på segelbåten på lördagen den 22 juni. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 28 juni,  är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.
 
Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.
 
Anmäl dig med din parter, en vän eller själv.
Endast 6 platser.
Pris 690€