Med oss denna vecka har vi Tess Ellaway som är en certifierad instruktör från Actic.

Tess har instruerat gruppträning i olika former över 20 år, och har en brinnande passion att förmedla sin kärlek för träning och hälsa till de hon stöter på i salen. För tillfället leder hon Spinning, YogaMotion och Power på Actic Sandviken, och skapar även en av ACTICs egna konceptklasser samt utbildar även inom detta.

Tess tror på helheten i hälsa, där både styrka, hjärta och hjärna inkluderas. Vikten av att hitta glädje i träningen, och att hitta möjligheter att leva livet till fullo genom ett positivt sätt att tänka och ta sig an dagen.

Här är lite mer om Tess historik inom träning:

  • Master Trainer som skapar ACTIC’s koncept YogaMotion
  • Utbildad YinYoga och HataYoga instruktör
  • Licensierad LesMills SPRINT, BodyJam och Sh’Bam Instrukör
  • Diplomerad ACTIC’s Power & Bootywork instruktör
  • Internationellt licensierad Group Fitness Instructor
  • Utbildad Step- och Aerobicsintruktör

Utöver sin passion för träning, brinner Tess lite extra för sin familj som består av två barn och man som hon bor med i Sandviken.

På veckan med Tess kommer ni att få ta del av både yoga, pilates, meditation samt styrka & puls. Det kommer finnas ett grundupplägg för veckan, men utefter gruppens önskemål och behov kommer Tess att sy ihop veckans pass utefter era inspel. Du kan vara nybörjare eller ha mer träningserfarenhet – passen anpassas till olika nivåer. Du kommer att komma hem lite mer brunbränd, stark, rörlig, lugn och i ett med dig själv.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen och kör ett pass på en strand i soluppgången. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 27 maj. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 2 juni,  är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.