SEGLA I GREKLAND MED SKEPPARE

Nangilima bokas med skeppare, som ansvarar för båten och säkerheten ombord. Vi hoppas förstås att ni vare sig ni är vana seglare eller nybörjare är sugna på att delta i seglingen, men det är inget måste. 

Att segla med skeppare i medelhavet och i Grekland ger er en unik chans att utforska olika destinationer. Med en erfaren skeppare som tar hand om navigationen vid rodret kan ni luta er tillbaka och njuta av resan medan ni förtrollas av medelhavets och Greklands charm. Det är den perfekta möjligheten att uppleva avkopplande och minnesvärda ögonblick till havs.

En chartervecka inleds vanligen lördagar kl 17.00 och avslutas följande lördag kl 9.00. Vi börjar med att bekanta oss med varandra och med båten, och ni får packa upp och installera er i era hytter. Första natten ligger vi kvar i hemmahamnen och ni väljer själva om ni vill laga middag ombord eller gå ut på restaurang. För den som verkligen vill utnyttja tiden finns möjlighet att göra Poros by night på lördagskvällen. Poros är en riktig pärla med stort utbud av nattliv, restauranger och inte minst av smala gränder. Nästa morgon är vi redo för avfärd, efter en genomgång av säkerheten ombord.

Sedan följer fem nätter i hamnar på olika öar (12 nätter om ni bokar två veckor) innan sista dagsetappen tar oss tillbaka till hemmahamnen fredag kväll. Det finns olika rutter att välja på, läs mer om den grekiska övärlden och alternativ här. Ni kan naturligtvis lämna önskemål om vilka öar ni vill besöka, men man måste vara beredd på att planerna kan behöva anpassas till väder och vind. 

Att segla i Grekland med skeppare innebär att ni kan slappna av helt och njuta av er semester. Skepparen hittar till mysiga hamnar och vikar och ser till att semestern blir ett oförglömligt minne.

Om ni har speciella önskemål av något slag, hör av er med en förfrågan så kanske det går att lösa!

 

Läs mer om båten här