CABINCHARTER

Vissa veckor erbjuds cabincharter, dvs man bokar en hytt eller en kojplats ombord och får segla i sällskap med andra som bokat plats ombord. Ibland är det cabincharter med ett visst tema, t.ex. singelsegling, yoga, träning, vandring eller grekisk mat och kultur. Andra veckor så är det bad och sol som är huvudtemat på våra charterseglings veckor. Se under menyn TEMAVECKOR för mer information.

Kommer man ensam och bokar en plats ombord så kommer man bli placerad med en samkönad person. Är båten inte fullbokad kan man få en egen hytt. Det finns också möjlighet att välja att få hela hytten för sig själv till en kostnad, se mer om våra priser här.

Vi tycker att cabincharterveckorna har slagit bäst ut då stämningen ombord blir på topp när många olika människor som inte känner varandra på förhand möts. Det sociala på Nangilima är en mycket stor del till vår framgång!

Oavsett om du är intresserad av att utforska singelsegling, delta i yogaövningar, träning, vandring eller fördjupa dig i den grekiska maten och kulturen, så erbjuder våra cabincharterveckor i Grekland en anpassningsbar och minnesvärd resa.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett videomöte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.

För tillfället seglar vi bara i Grekland men så småningom kommer vi segla igenom Medelhavet och vidare ut i Atlanten till Karibien. Se här för förslag på turer i Grekland.

För lediga platser dessa veckor se bokningskalendern.