Än en gång får vi med oss Sara Enebrink som är en certifierad instruktör från Actic Sandviken.

2023 var Sara med på Nangilima och ledde en rad yoga, styrke och konditionspass. Se här för några av de fina fotona som togs den veckan.

  • Sara har instruerat i allt mellan himmel och jord i träningsväg; pilates, step, aerobics, core, crossfit och bodypump 
  • Licensierad i Les Mills BodyAttack, Bodypump, Bodystep och Tone
  • Licensierad pilatesinstruktör
  • Håller pass på Actic i Sandviken i Bodypump, Bodyattack och Core
  • Arbetat med gruppträning i 25 års tid och även varit en period på Cypern som sport-instruktör och hållit i gruppträningspass på ett hotell 
  • Bor i Sandviken med sin dotter Molly som är 6.5 år och en hankatt som heter Elsa

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen och kör ett pass på en strand i soluppgången. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 15 juni. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 22 juni,  är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.