Seniorsegling med Nangilima Sailing är för dig som är i övre medelåldern
 
På de här resorna kan du vara säker på att det inte kommer några barnfamiljer eller ungdomar på båten. I resan ingår svensk skeppare med stor erfarenhet av de grekiska hamnarna som vi kommer att besöka under veckan.
 
Du kommer att kunna njuta av att träffa öppna sociala människor i din egen ålder som gillar att träffa nytt folk så det fungerar utmärkt vare sig du reser med partner eller kommer ensam. Resorna går lite senare på säsongen då det är lugnare i hamnarna och lufttemperaturen är lite lägre.
 
Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen. Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.
 
Vi kliver på segelbåten på lördagen den 28 september. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 4 oktober, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.
 
PS. Även de nästföljande tre veckorna finns det möjlighet att detta tema återkommer.
 
Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.
 
För endast 590€ får man en plats ombord, sol, bad, värme och en oförglömlig resa!
 
Varmt välkommen att segla på Nangilima!