Veckan är tyvärr inställ men vi återkommer förhoppningsvis 2025 med denna temavecka.

Under temaveckan ”Segling och massage” kommer du få lära dig massage för hemmabruk. Vi har glädjen att ha med oss Anna Gellner från Falu Massage och Hälsa som kommer att guida oss till att kunna ge nära och kära en härligt avkopplande helkroppsmassage, och även kunna massera för att tex lindra en spänningshuvudvärk eller en stel och ömmande ländrygg. Dessutom kommer Anna under veckan ge dig en individuell massagebehandling!

Anna är diplomerad massageterapeut och leg. sjuksköterska, och hon har även kompletterande utbildningar inom lymfmassage, kiroterapi, käkledsbehandling, MB Gua Sha Technique samt utformning av fotinlägg, vilket hon också erbjuder på sin praktik i Falun.

Tack vare sin bakgrund i vården, en lång erfarenhet som aktiv och ledare inom idrotten och därpå massageutbildningar så har det givit henne en fingertoppskänsla för personligt bemötande och kroppens spänningar, triggerpunkter och en förståelse för hur kroppen hänger ihop.

Anna kommer även att introducera dig i lymfsystemets spännande men bortglömda värld där du under resan kommer få prova på egenvård för lymfsystemet som du kommer kunna fortsätta med hemma.

I övrigt är Anna från Solna, men bosatt i Falun sedan många år. Hon har barn på 20 och 14 år och hunden Stella.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen. Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. Under dagen kommer Anna att hålla massagekurs samt ge någon en massagebehandling. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.
 
Vi kliver på segelbåten på lördagen den 5 oktober. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 11 oktober, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.
 
Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.
 
För endast 690€ får man en plats ombord, massagekurs, en massagebehandling, sol, bad, värme och en oförglömlig resa!
 
Varmt välkommen att segla och massera på Nangilima!