Än en gång får vi med oss Jessica Sivsdotter, internationellt certifierad yoga- och meditationslärare.

2023 var Jessica med på Nangilima och ledde en rad yoga och meditationspass. Här är några av de fina foton och filmer som togs under veckan.

Nu välkomnar vi er återigen till en oförglömlig resa i den vackra grekiska övärlden, där vi kommer att kombinera segling med medicinsk yoga. Vår resa börjar den 18 maj och kommer att erbjuda en perfekt balans mellan äventyr och avkoppling.

Vi kommer att segla genom de blåa vattnen i Egeiska havet och utforska några av de mest pittoreska öarna i Grekland. Vid varje stopp kommer vi att ha möjlighet att utöva medicinsk yoga på vackra stränder och lugna platser, där vi kan koppla av och återfå energi.

Yogan leds av Jessica, en professionell yogalärare som kommer att guida oss genom varje yogapass. Medicinsk yoga fokuserar på att förbättra hälsa och välbefinnande genom att kombinera yogapositioner, andningsövningar och meditation. Detta kommer att hjälpa oss att skapa balans i kropp och sinne, samt lindra stress och främja inre harmoni.

Utöver yoga kommer vi att njuta av den grekiska kulturen och maten. Vi kommer att besöka traditionella byar, äta läckra grekiska rätter och utforska öarnas unika historia och arkitektur.

Denna resa är öppen för alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller segling. Vi kommer att ha erfaren skeppare ombord för att säkerställa att ni känner er trygga och bekväma under hela resan.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen och kör ett pass på en strand i soluppgången. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen. När vi kommit fram så går de som vill, iväg och tar ett uppmjukande och stärkande yogapass.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 18 maj. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 24 maj, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett videomöte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.