Yoga med Jessica

Ge dig själv möjligheten att vila från vardagens förpliktelse och boosta dig själv med ny energi. Under denna vecka kommer vi lära oss andningstekniker för bättre sömn, mer fokus och för att minska stress och oro. Vi kommer sätta igång kroppens egna självläkande system och är efter veckan mer rustad för att möta vardagens utmaningar

Yogapassen som vi kommer utöva under veckan kommer anpassas så alla kan vara med oavsett förkunskaper eller kroppar. Yogaformer vi kommer praktisera är medicinsk yoga, yin yoga och vi kommer även lära oss flera olika meditationstekniker för att lugna vårt sinne.

Denna vecka passar alla som vill komma ner i varv och skapa en bra balans i kropp och själ.

Jessica Sivsdotter är beteendevetare och internationellt certifierad yoga- och meditationslärare. Jessica håller idag yogapass på Skepparholmens spa utanför Nacka och även på Sats anläggningar i Stockholm.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen för att möta soluppgången på en stranden med vår yogamatta. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. När vi kommit fram så går de som vill iväg och tar tar ett uppmjukande  och stärkande yogapass. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 20 maj. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den  26 maj, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.