Med oss denna vecka har vi Pernilla Ingman som är en certifierad instruktör från Actic i Gävle.

Pernilla är lärare i grunden och har instruerat gruppträning i olika former i både Stockholm och Gävle över 15 år.
Med henne kan du träna zumba, bål, rumpa/lår, tabata, rörlighet och funktionell träning. Skulle intresse finnas för en salsakurs är det bara att säga till då hon dansat i många år.

Under veckan kommer gruppens önskemål att få styra träningen. Vissa dagar kanske man vill starta dagen rofyllt med rörlighetsträning och andra dagar kanske lite mera intensivt. Ni väljer intensiteten och hur ofta ni vill träna. Passen vi utövar anpassas så alla kan vara med oavsett förkunskaper eller träningsvana.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi går upp tidigt på morgonen och kör ett pass på en strand i soluppgången. Efter det äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 3 juni. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 9 juni, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.

Innan charterveckan, eller så snart veckan är fullbokad har vi som ska åka ett video-möte där ni och jag kan ställa frågor men också bekanta oss med varandra.