Yoga med Eva-Lena.
 
Denna segelvecka kommer Eva-Lena guida dig in i yogans fantastiska värld.
Hon driver YogahusetFalun på heltid sedan12 år och är certifierad Iyengaryogalärare.
Yogan kommer att anpassas efter er deltagare och det spelar ingen roll om du är tränad eller otränad, gammal eller ung, stel eller flexibel . Alla kan vara med!
Vi kommer att varva med både fysisk yoga med andningsövningar och avslappning.
 
Kanske väljer vi att möta soluppgången på stranden med vår yogamatta med vår kropp och med vårt sinne, eller så möts vi på eftermiddagen på nästa strand vi lagt till vid.

Dagarna på Nangilima kan inledas med att vi möter soluppgången på stranden med vår yogamatta med vår kropp och med vårt sinne. Efter det och äter vi en god frukost på båten och kastar loss för att segla någon timme. När det är dags för sol och bad kastar vi ankar och bara njuter. Oftast äter vi lunch på båten och seglar sedan vidare mot natthamnen.

Vanligtvis seglar vi ungefär 5 timmar om dagen så vi hinner sola och bada ordentligt också. När vi kommit fram så går de som vill iväg och tar tar ett uppmjukande  och stärkande yogapass. På kvällen, vid vår natthamn, går vi oftast ut och äter på en mysig grekisk taverna.

Vi kliver på segelbåten på lördagen den 1 juli. Den ligger och väntar på oss i Poros som ligger ca en timmes färjefärd från Aten. Därefter följer några dagars sol, bad och skratt. På fredag eftermiddag, den 7 juli, är vi tillbaka i Poros igen för att på lördag morgon lämna båten som ska göras i ordning för nästa härliga gäng.